zondag 5 mei 2019

En de prijzen blijven maar binnenrollen

MSCJ blijft de prijzen maar binnenrijven. Dat de kindjes het goed doen wisten we al. Vorig jaar Citizenship Awards voor Caitlin en Jack. Zie blog.

Maar we kunnen nog veel meer. Kerstversieringen ophangen. Tuinmannen betalen. Voetballen. Schilderen. MSCJ kan echt alles. En het wordt ook allemaal officieel erkend door de autoriteiten hier.

Als je in alles zo goed bent, waar te beginnen dan ?  Allee hier dan.

Prijs nummer 1. Vorig jaar waren we ineens "Home of the Month". Eh voila.


Geen idee waarom we hadden gewonnen. Omdat onze tuinmannen goed het gras kunnen afrijden ? Omdat er gene kapotte auto met platte banden in de voortuin staat ? Iets wat in West Virginia trouwens wettelijk verplicht is. We weten het niet. Ook geen idee wie dit organiseert en waarom, maar allee, mooi meegenomen. Alhoewel we er niets voor kregen. Dat was een beetje spijtig.

Prijs nummer 2. Nog vorig jaar in December stond op een avond de hele straat op stelten. De straat had de "The Woodlands Best Christmas Decorations Neighbourhood" prijs gewonnen.



Opnieuw geen idee wie dit organiseert en waarom, maar allee, mooi meegenomen.  En deze keer wel een prijs ! De brandweer kwam die avond op bezoek. Leuk voor de kinderen in de straat.



Prijs nummer 3. Voetballen kunnen we ook als de beste. Allee Jack en zijn vriendjes toch.

Dat was twee weken geleden op paaszaterdag. Het was de Houston Turf Cup 2019. Een 3v3 toernooi. Er waren ploegjes uit Houston, Kingwood, Sugarland, Tomball, The Woodlands en Conroe. Iedereen moest zelf zijn ploegje samenstellen en coach aanstellen. Voor ons werd dat:
- Jack
- Sawyer, speelt in de Dynamo ploeg van Jack en die twee kennen elkaar al sinds de eerste papklas
- Jacob, speelt ook in de Dynamo ploeg van Jack en heeft een mooie mama
- Caleb, vriendje van Jacob, speelt ook bij Dynamo maar in andere ploeg

Coach waren wijzelf. Allee ja, eigenlijk niet, eigenlijk was de echte coach, weliswaer virtueel, nonkel Eric. Bijna officieel gediplomeerd KBVB jeugdcoach.

En guess wat ? Jack en zijn maten hebben hun U9 poule van het toernooi gewonnen. Een keer gelijk,  vier keren gewonnen. Goed genoeg voor de U9 beker.




Wij zelf natuurlijk alle krediet genomen voor de overwinning alhoewel eigenlijk alle krediet zou moeten gaan naar nonkel Eric. Het is allemaal dankzij Eric's Pep Guardiolaanse raadgevingen dat we hebben gewonnen. De jongens waren superblij en trots !

Prijs nummer 4. Het is bijna niet te geloven maar Caitlin is voor een tweede keer uitgekozen voor haar art work. De eerste keer was twee jaar gelden. Zie blog.

En nu dus weer prijs. Hoe zat dat nu weer in elkaar. CISD, oftewel Conroe Indepedant School District, is de overkoepelende organizatie en toezichthouder van de meeste scholen in The Woodlands en Conroe.  Er zijn 61,000 leerlingen in CISD verspreid over 60 lagere en middelbare scholen, over 12 jaren. En van elk jaar worden er 5 kunstwerken geselecteerd, zestig dus in totaal, die dan een heel jaar worden tentoongesteld. En voor 4rd grade dit jaar, net zoals voor 2nd grade twee jaar geleden, is het weer Caitlin.


We zijn al benieuwd wat onze volgende prijs wordt.

Geen opmerkingen: