zondag 21 april 2019

Spring Break 2019 - Steamboat



En na San Francisco in de kerstvakantie was het ook weer snel tijd voor Steamboat in de krokusvakantie.

Het was inderdaad terug skien in Steamboat. Helemaal in augustus hadden we onze reis al vastgelegd. De keuze ging toen tussen Breckenridge en Steamboat. De stemming was 3-1 voor Steamboat dus dat ging het dan worden.

Het werd een hele mooie trip. Wat is namelijk het belangrijkste voor een skivakantie ? Sneeuw. En dat was er dit jaar al heel veel gevallen, en terwijl we in Steamboat waren, hebben nog twee dagen meer sneeuw gekregen. Perfecte omstandigheden dus. Kon niet beter.

Of toch wel ?

Jawel. Kon nog beter. Wat het nog beter maakte was dat groooote vrienden Nick en Noah ook nog twee dagen op bezoek zijn gekomen.




Dat was superleuk.

We hebben dus veel kunnen skien. En Jack en Caitlin beginnen het echt goed te kunnen.  Ze hebben nog 2 dagen priveles genomen en 3 dagen gewoon met ons geskiet.  Kijk maar eens.


En hier nog een paar actiefoto's met mooi en slecht weer.









En na vijf dagen skien, rijden we zaterdag altijd terug naar Denver.  Niet om dan onmiddellijk terug te vliegen naar Houston, maar wel om altijd nog op bezoek te gaan bij groooote vrienden Nick, Stacy, Ella en Noah. Dat is ondertussen na 7 jaar wel een traditie.  Wat ook traditie is om dan zaterdagnamiddag te gaan wandelen in de omgeving van Boulder. Supermooi stadje vlakbij Denver.

Altijd leuk.






En ok ja, we zijn er dan ook nog eens in geslaagd om de coolste foto ooit van Caitlin te maken.

Kijk maar eens.


Het was een prachtige skivakantie inclusief bezoekje aan Nick / Stacy / Ella / Noah. Dank je wel voor jullie ontvangst en tot binnenkort. Colorado was weer super dit jaar !

Geen opmerkingen: