maandag 31 oktober 2016

Meet Bat & Bat (& 2 Star Wars figuren)

31 Oktober betekent hier ... Halloween. De verkleedkast werd dus weer opengetrokken en na een hele dag geduldig op de schoolbanken te hebben gezeten, en ook nog anderhalf uur op de Nederlandse school, mochten deze 4 zich eindelijk klaar maken om te gaan Trick or Treaten.
Caitlin en Jack waren dit jaar vleermuizen. In een zelfgemaakt kostuum en dat was dan meteen ook de laaste keer dat ik zelf een kostuum naai. Maar, het moet gezegd, ze waren er wel heel blij mee. Jammer genoeg wilden ze niet op de foto, dus nog maar een foto uit de oude doos waarop de achterkant van de vleervleugels staat.

Brent en Max kwamen bij ons om te trick or treaten, en eens de zon was verdwenen, leek het plots een ware overrompeling in onze voortuin.
(Ja, we weten dat dit een heel zielige dode boom is. De boom heeft de hete juli maand dus wellicht niet overleefd. We hadden die misschien beter moeten "versieren" en gebruiken als halloween prop, maar mijn huisversieringen beperken zich meestal tot het plaatsen van 3 pompoenen. 
Dit jaar waren er mogelijks meer volwassenen dan kinderen op straat.... allemaal met een drankje in de hand!


Maar die drukte duurde maar een goede 10 minuten, en daarna... niks meer. Het is tenslotte maandagavond, morgen moet iedereen terug naar school. Met als gevold dat hier nu nog een gigantische kom met snoep aan de voordeur staat... Ik vrees dat ik ermee ga blijven zitten en dus zelf alles ga "moeten" opeten.

Na een halfuur kwam onze bende terug aangevlogen, elk met een emmer vol snoep... en na een kritische triage tussen de lekkere en vieze snoepen, is er nog een hele berg overgebleven. Toch morgen eens nagaan of ik die dit jaar terug kan gaan inwisselen bij de tandarts, in ruil voor nieuwe tandenborstels.

En nu kan het aftellen naar Sinterklaas en Kerst beginnen!






Geen opmerkingen: