zondag 2 oktober 2016

MSCJI

MSCJI met de I voor Isabella. Isabella is namelijk de nieuwe toevoeging aan ons gezin.  Dit is Isabella en die woont vanaf nu bij ons.


Misschien toch een woordje uitleg. Isabella is een meisje uit Caitlin haar klas en een van Caitlin's beste vriendinnetjes.  Caitlin is al veel bij Isabella gaan spelen en overnachten en Isabella ook bij ons.

Woensdagavond kregen we dan het nieuws dat Isabella's ouders superdringend naar Mexico moesten. En of Isabella dan vanaf vrijdag bij ons kon blijven.  Dat kon natuurlijk. Volgens Siri komen de ouders zondagavond terug maar dat denken wij niet.  Die zien we niet meer terug.

Siri's verhaal is (zoals door de ouders verteld): de papa van Isabella werkt voor een bedrijf dat een belangrijke business-award heeft gewonnen in Mexico en ze moeten naar een gala-diner om die in ontvangst te nemen en ze zijn zondag terug.

Ons verhaal is: ouders zijn hals over kop naar Mexico moeten verhuizen, maar wilden voor hun dochter Isabella een goeie toekomst in de US. Dus, wat beter dan Isabella toevertrouwen aan die nette mensen Siri en Marc, die zullen wel goed voor Isabella zorgen.

En daar zijn we dan.  We vinden het totaal niet erg hoor. Isabella is een voorbeeldig meisje en gaste. Goeie manieren, proper, vriendelijk, een heel aangenaam gezelschap. We zouden kunnen zeggen, de Caroline onder de kindjes.

By the way Siri is ook een goei. Die heeft donderdag, vrijdag en zaterdag, elke avond met vriendinnen afgesproken.  Bar, film en restaurant.

Wij dus verantwoordelijk het hele weekend voor Caitlin, Jack en Isabella.  Als dat maar goed zou gaan.  Het is bijzonder goed gegaan.

Eerste actie.  Met de meisjes en Jack naar Orange Leaf ice cream gaan eten.


Er was zelfs entertainment.




Jack in geheel eigen stijl.


Tweede actie. Het zwembad in.


Derde actie.  Dansen in de living.  Niet geheel verrassend, Isabella heeft meer gevoel voor ritme dan Caitlin. Latijnse genen tegen Marc-genen, het was een oneerlijke strijd voor Caitlin.  En Jack ? Jack was niet onder de indruk.


Vierde actie. Dinner. Vermits onze tacos op absoluut niks trekken, mochten de meisjes en Jack zelf kiezen wat ze wilden eten. Pasta en pizza. We hadden het kunnen weten.


Dan tijd voor film en gaan slapen.  Het was een leuke vrijdag om te beginnen.


Zaterdag meer van dat.  Voetbal voor Jack. Gymastics voor de meisjes.


Lunch.  Verjaardagsfeestje voor Jack.  Nagelsalon voor de meisjes.


Dan tijd voor dinner.  Vermits onze burritos op absoluut niks trekken, mochten de meisjes en Jack restaurant kiezen.  Sushi dus.



En daarna ice cream. Met stokjes Isabella ?


Dan tijd voor film en gaan slapen.  Het was een leuke zaterdag om mee verder te gaan.


Zondag meer van dat.  Voetbal kijken voor Jack.  Gezelschap-spelletjes voor de meisjes.


Lunch.  Play-date voor de meisjes bij nog een ander vriendinnetje. Dan tijd voor dinner.  Vermits onze faijitas op absoluut niks trekken, mochten de meisjes en Jack dinner kiezen. Oh wait, de bel ....   De ouders van Isabella aan de deur ... WAT ?!?

Het was een leuk weekend.  Isabella is altijd welkom om nog eens bij ons te komen logeren.

Geen opmerkingen: