zondag 2 augustus 2015

Camp Frozen (Let it go, let it go)



Ok, ok. Een combinatie van Disney, 31 meisjes (en 2 jongens), princessen, een Woodlands Summer Camp, enthousiaste (!) (zoals alleen Amerikanen dat kunnen) vrijwilligers, een musical, ... wat vind Jack daarvan ?


Soit.

Hoe het allemaal begon. Net zoals broer Eric, hebben wij ook een hele spreadsheet voor de zomer. En bij gebrek aan grootouders in het schema, gaan de kindjes elke week naar een zomerkamp. Keuze genoeg hier in The Woodlands. Voetbal, tennis, zwemmen, toneel, poezie kampen, dat lijkt allemaal nog normaal.  Schermen, lego, robots, science, paardrijden, golf kampen, dat kunnen we ook nog snappen.  Maar Minecraft-kamp ?  Fashion-kamp ? Baby-ballet-kamp ? Superhero-kamp ? Barbie-kamp ? Alleen maar in Amerika.

Wij hebben voor de kindjes ook zomerkampen gekozen: omnisport camp, soccer camp, science camp, Houston Zoo camp, ....

En voor Caitlin afgelopen week: Camp Frozen. Over de disney film "Frozen" met overbekende hit-song "Let it go".  Als ge het liedje niet kent, niet naar luisteren ! Want ge zit er de rest van uw leven mee in uwe kop. Let it go ... let it go ...

Caitlin ging dus afgelopen week elke dag naar Camp Frozen met haar vriendinnetjes Rihanna, Ally en Sam.

En deze vrijdagavond, laatste avond van het kamp, was de grote voorstelling. O jee.


Voor de organizatoren van het kamp hebben we eeuwig respect. Ge moet het maar doen, 5 dagen lang aan 31 meisjes (en 2 jongens), een hele week de liedjes van Frozen te leren. Let it go, let it go, ...



En hier zien we dan Caitlin op haar optreden.


Let it go, let it go, ....

Ook gezien dat Caitlin in het begin eerst nog eens spingt (doef) en dan bijna valt ? Maar op het einde was ze wel heel overtuigend.

En toen was het gedaan. Oef.

En wat gebeurde er toen we buiten stapten ? De Kona Ice bus had zich strategisch bij de uitgang opgesteld.


Daar gingen we nooit zonder problemen voorbij geraken. Allee dan. Tien minuten in de rij en zes dollar armer, voor twee Kona Ice, de smerigste snack van Amerika, maar alle kindjes vinden het lekker.


Je krijgt voor die drie dollar een beker met gewoon gemalen ijs erin, en de kindjes mogen dan aan de achterkant van de bus daar zelf smaken opdoen.  Smaken zijn er zoals: berry blast, bubblegum, cotton candy, blueberry monster, tutti frutti, very cherry, ...  Allemaal vloeibare kleurstof dus gemengd met suiker.

Hier zitten ze met hun vriendinnetjes.


De vraag is, waarom hebben onze kinderen al zoveel gesmost (zie plassen onder hen) en die andere kindjes niet ? We weten het ook niet. Wat we wel weten is dat Caitlin en Jack, na Kona Ice, volledig plakken en in bad moeten. Dat hebben we dan maar gedaan.

Maar Caitlin heeft wel een superleuke week gehad en een heel mooi ogetreden in haar eerste musical.


Let it go, let it go, ....

Geen opmerkingen: