zondag 17 augustus 2014

Sokken Vergeten

Wat zijn twee activiteiten die we bijna nooit doen ? Rolschaatsen en bowlen. De bowlingbaan en de rolschaatsbaan zijn twee plaatsen waar we niet zo vaak komen. De laatste keer op de bowlingbaan was 3 jaar geleden toen Bart, Lisa en Maithe hier in Texas waren. De laatste keer op de rolschaatsbaan was ... ik denk dat we nog nooit op een rolschaatsbaan zijn geweest in de bijna 41 jaar van ons bestaan.

Maar deze week ging dat allemaal goed komen. Volgende week vrijdag moeten we gaan bowlen voor het goede doel. En gisteren (zaterdag) waren we op de rolschaatsbaan voor een verjaardagsfeestje.


Niet dat we zelf gingen rolschaatsen hoor. We zijn daar te oud voor, en eigenlijk kunnen we dat ook echt niet. Maar als excuus voor de buitenwereld hadden we: "we waren onze sokken vergeten". Eh voila. Ik denk dat er niemand ons echt geloofde. Soit. Caitlin en Jack gingen het wel proberen.

Eerst het volledige rolschaatsverhaal van Jack. Zie hieronder.
En klaar.

Hij heeft die rolschaatsen exact 3 minuten aangehad. Eigenlijk duurde het langer om die rolschaatsen aan en uit te doen dan dat hij ze heeft aangehad. We hebben snel zijn sokken in onze zak gestoken en zo had het mannetje ook een excuus om veilig langs de kant bij papa te blijven: "sokken vergeten"

Caitlin dan. Voor beginnende rolschaatsers hadden ze handige rekjes. Maar het ging nog niet zo vlot in het begin.
Maar Caitlin is dapper en geeft nooit op, en een beetje later was ze er al helemaal mee weg. Ze vond het ook echt leuk.
En hier een beeld van Siri binnen 40 jaar ? Dat rekje was voor de rolschaatsers schatteke, niet voor de begeleiders.
Het was een leuk feestje. Met een bijzonder lekkere chocoladetaart. Gelukkige verjaardag Helena !

En volgende vrijdag, bowling dus. Als we onze sokken maar niet vergeten.

Geen opmerkingen: