maandag 20 april 2020

Corona Diaries Week 5 (13 tot 19 april)

Tof ! Nog een blog die mensen niet moeten lezen.

Nu dan: Corona Diaries Week 5 (13 tot 19 april).

In deze aflevering:
- Een nieuw ergo issue.
- Nieuw ergo issue opgelost.
- Fitness met Caitlin en  Jack voor de hele buurt.
- Bandiet ! Dief ! Oplichter !
- Geen schrik meer van de politie.

Maandag
- We hebben een nieuw ergo issue. We hebben geen goeie bureaustoel. De kindjes en Siri wel, maar wij niet.  We zitten gewoon in een stoel aan de eettafel. Niet ideaal. Trouwens, elke keer als Caitlin voorbij onze bureau komt, zegt ze, "Papa zit beter recht, niet goed voor je rug." Ze heeft gelijk, begin het nu ook te voelen in mijn rug. En niet alleen van de ouderdom. We gaan hier een oplossing voor moeten vinden. Vroeger geloofden we niets van al die ergo-flauwekul. Ondertussen geloven we echt wel in ergo.
- Voor de rest een normale dag.
- 's Avonds nog de boodschappen gaan doen in de Kroger.
- Ook altijd leuk om andere mensen in het oog te houden. Zag vlak bij ons ne mens terugkomen uit de winkel. Netjes met handschoenen en mondmasker. Allemaal ok. Zette alle boodschappen in de auto. Wou dan zijn handschoenen uitdoen maar dat lukte niet goed, dus mondmasker uit, en dan alle vingers in zijne mond, om te proberen met zijne tanden aan de vingers van de handschoenen te trekken. :-)
- Het is bijna maandag 20 April, de dag dat Lokeren waarschijnlijk failliet wordt verklaard. Bandiet ! Dief ! Oplichter !

Dinsdag
- Naar de Office Depot gegaan. Om een bureaustoel te gaan kopen. Die Corona-crisis begint hier wat te kosten: twee laptops, bureaustoel, wat nog ? Maar allee, na alle bureaustoelen in de winkel uitgebreid te testen, hadden we er toch een redelijke gevonden.  Siri heeft hem dan thuis in elkaar gezet. Ergo issue opgelost.
- De kindjes hebben deze namiddag op een wandelpad, met krijt, een volledig fitness-parcours getekend. Echt mooi gedaan. Tien verschillende activiteiten achter elkaar.

Woensdag
- Normale dag.
- 's Avonds, op onze bomma/bompa-wandeling zagen we toch wel mensen het fitness-parcours van Caitlin en Jack doen zeker.  Die mensen waren daar aan het springen, pompen, squatten, ....   Leuk om te zien.
- Het is bijna maandag 20 April, de dag dat Lokeren waarschijnlijk failliet wordt verklaard. Bandiet ! Dief ! Oplichter !

Donderdag
- Normale dag.
- Jack 's avonds nog goed de virtual training van Dynamo meegedaan.

Vrijdag
- Dus vrijdag kuisen we normaal gezien graag op tijd onze schup. Niet gelukt deze vrijdag, nog tot laat gewerkt. Siri ook. Maar allee, liever te veel werk dan te weinig werk.
- Nieuws vandaag. Persconferentie van de gouverneur van Texas: Texas gaat beginnen heropenen.  Onmiddellijk daarna, bericht op FB: Woodlands niet langer met avondklok. Yes, dan moeten we niet meer oppassen om de politie te vermijden op onze zaterdagmorgenloop.
- Het is bijna maandag 20 April, de dag dat Lokeren waarschijnlijk failliet wordt verklaard. Bandiet ! Dief ! Oplichter !
- 's Avonds met de kindjes weer naar Reizen Waes gekeken. Blijft leuk.

Zaterdag
- Zaterdagmorgenloop was heel goed. We hoopten om de politie te zien, maar niet gezien. Wel een exacte copie van Christine Lagarde gezien. Zal wel niet de echte zijn geweest.
- De rest van de zaterdag. De kindjes en wij Siri geholpen in de keuken. Siri had ineens beslist om te beginnen koken. Een grote batch stoofvlees en vol-au-vent gemaakt. Lekker ! En het was tijd ook. Alle lekkere dingen van Grandma: ossobucco, stoofvlees, chili, allemaal al lang op.
- Late namiddag, zoals gewoonlijk Coronafilm gemaakt. Geen circus deze keer, en rustige film met foto's.

Zondag
- Rustige dag. De hele gazet gelezen.
- En 's avonds met de kindjes natuurlijk ook naar De Mol gekeken.
- Morgen is het maandag 20 April, de dag dat Lokeren waarschijnlijk failliet wordt verklaard. Bandiet ! Dief ! Oplichter !

Einde week 5.

Geen opmerkingen: