maandag 19 november 2018

Voetbal, tennis, opera, bands, awards, onnozele tekeningen, ...

Inderdaad ons leventje gaat rustig zijn gangetje. Iedereen is kerngezond. Siri doet het goed op haar werk. Denken we. Wij doen het goed op ons werk. Denken we.  De kindjes doen het goed op school. Dat weten we wel met zekerheid.  Jack speelt voetbal. Caitlin speelt tennis. Omdat fimpjes over werk en school niet zo interessant zouden zijn, dan liever een filmpje over voetbal en tennis.  Eh voila.


En verder ? Wel de Queso (hamster #3) leeft nog. Voorlopig toch. En we hebben alvast achter ons een extra stukje grond gekocht om alle diertjes die onder onze hoede sterven, te kunnen begraven.

En verder ? Wel we blijven natuurlijk ook nog altijd een beetje de arty farty aap uithangen. Af en toe tijd dus voor een streepje Cultuur. Met de grote C natuurlijk. Na het klassiek ballet een paar weken geleden, was het weer eens tijd voor de opera. "La Boheme" van Giacomo Puccini.



Trouwens de favoriete opera van Papsy. Wij zelf vonden het maar zo en zo. Zal wel aan ons liggen.

En verder ? Wel de Caitlin die gaat ondertussen al met haar vriendinnetjes naar music bands kijken. Een van de vriendinnetjes speelde in de band.



En verder ? Wel den Jack blijft op school maar awards krijgen. Hier is er weer een.



Goed gedaan Jack.

Waar hij dat allemaal aan heeft te danken is anders wel een raadsel. De opdracht van de juffrouw vorige week was: "Maak eens een mooi tekening over Thanksgiving met een kalkoen erin ... "

Jack leverde dit af.


Jawadde. Wat moet die juffrouw van ons denken ? We willen het niet weten.  Inderdaad ons leventje gaat rustig zijn gangetje.

Geen opmerkingen: