dinsdag 6 november 2018

This is what 8 looks like

Op 14 oktober werd Jack 8 en was het dus tijd voor een feestje.  En dit keer maakten we er gelijk een 3 dagen durend feest van...

Omdat de verjaardag op een zondag viel en Marc dan in China zou zijn, begonnen de festiviteiten al op vrijdag. Ik ging met de kindjes lunchen op school: iets wat in Belgie volgens mij niet gebeurt, maar hier dus wel. Sommige ouders gaan wekelijks met hun kind lunchen, maar wij doen dat dus enkel in speciale gevallen (en wanneer Papsy hier is). We moeten ervan profiteren nu ze dit nog plezant vinden, want voor we het weten zullen ze beschaamd zijn om met ons op school te worden gezien. Het allerbelangrijkste is echter wat je meebrengt voor de lunch... nee, niet gewoon boterhammen van thuis! Het meest voorkomende wat je tijdens lunch ziet zijn hamburgers van Chick-fil-A, maar in ons geval zijn de kinderen het blijdst met een belegd broodje (krabsla voor Caitlin en BLT met extra bacon, mosterd en augurken voor Jack). Subway sandwichen en donuts...beter wordt het niet.

Of toch... Jack mocht kiezen waar we 's avonds zouden gaan eten, en zijn keuze viel op een lokale brasserie, waar ze volgens hem de lekkerste lasagne hebben. Maar eerst cadeautjes opendoen natuurlijk. Hij werd weer eens enorm verwend: een knuffeldier van Caitlin, tickets om naar de Rockets te gaan kijken van papa, en een nieuw tenueke van Man City van mij.  De kleine man was in de wolken, en dan had hij zijn lasagne nog niet op. Of toch... binnen 2 minuten speelde hij een volwassen portie of 20000 calorien naar binnen.

Op zaterdag kwam zijn beste vriendje Rafa logeren. Terwijl Caitlin en ik een filmavondje hielden beneden, waren de jongens boven helemaal verdiept in Fortnite... dat hadden we beter in de gaten moeten houden, want de volgende dag kreeg ik een bezorgd telefoontje van Marc uit China met de vraag wat die bijna 100$ x-box uitgaven waren... oops! De x-box werd tijdelijk op non-actief geplaatst en de jongens werden met een voetbal naar buiten gestuurd.

Ondertussen werd er ongeduldig afgeteld tot zondagmiddag, want dan waren 5 vriendjes uitgenodigd om in een soort lunapark (Main Event) mee te komen feesten. Ze kregen elk 2 spelletjes lasertag en een kaart om gedurende 2 uur ongelimiteerd flipperkast spelletjes te spelen: de middag kon niet stuk!

3 super leuke dagen om een super lieve jongen te vieren. Gelukkige verjaardag, flinke man, wij zijn al 8 jaar zo gelukkig dat jij onze zoon bent!
5 beste vrienden op een rij




De beruchte "Eden Cafe" Lasagne

"OP"




Geen opmerkingen: