zondag 11 november 2018

RIP Nacho



Inderdaad, na Taco, is Nacho dan ook het hoekje omgegaan, en daarbij de pijp aan Maarten gegeven en ook het bijltje erbij neergelegd.

Zondagmorgen zagen we al dat Nacho een grote bult had langs de zijkant van haar lichaam. Ze deed ook niet veel meer. Siri en Caitlin er dan maar mee naar de dierenarts van wacht. Dierenarts van wacht, dat bestaat dus ook. En alhoewel Nacho eigenlijk Jack's hamster was, had hij geen tijd die zondag (er was namelijk Engelse voetbal op tv). Maar Caitlin wou wel graag mee gaan.


De dierenarts van wacht kon echter niet echt helpen. Deed alleen maar honden en katten. Ja zeg.  Is dat niet allemaal hetzelfde ? Soit. Caitlin en Siri terug naar huis. Nacho terug in haar kot. Zondagavond was ze dan dood. Volgens dokter Google waarschijnlijk kanker. Ocharme.

Dit was Nacho.






Kindjes weer heel droevig. En dus was er maandagavond alweer een begrafenis hier. We hebben Nacho dan naast haar vriendje Taco gelegd. Ne steen moeten we nog maken.


Het is een triestige zaak. Onze eerste twee hamsters zijn dan na twee maanden dood. Taco van ouderdom. Nacho van kanker. Je zou al kunnen beginnen denken of het niet aan ons ligt ...

Neen dus !  Allemaal de schuld van de Petco ! Awoe ! Slechte winkel. Slechte marchandise. En nooit gene garantie. Daar zien ze ons zeker niet meer.

Wat nu ?

Wel, de Queso is nog springlevend. Eh voila.


Waarschijnlijk toch nog voor twee maanden of zo.

En een vervanger voor de Nacho ? Jack mocht beslissen. En hij heeft beslist van niet. Hij vindt het te spijtig als er een beestje dood gaat en kijkt eigenlijk ook liever naar den Engelse voetbal dan een hamsterkot te kuisen. We geven hem daar geen ongelijk in.

Blijft er dus nog één family pet over. De Queso. En we hebben ook één persoon die heel goed en graag voor diertjes kan zorgen. De Caitlin.  Misschien is het wel beter zo.


En hiermee hebben we dan sneller dan verwacht onze derde (!!) blog over hamsters geschreven. Hopelijk nu een tijdje niet meer. We schrijven liever stukjes over Amerikaanse en andere onzin dan overlijdensberichten van hamsters.

Geen opmerkingen: