zondag 3 december 2017

Thankgiving 2017: met Papsy, Bio-Willie, Jakobus en Corneel, en Kroketten



Met Thanksgiving hadden we weer een paar bezoekers bij ons. Altijd leuk. Deze keer waren het Papsy (die komt elke jaar wel twee keren) en Molly (eerste keer). Molly is het hondje van groooote vrienden Svea en Christophe. Over het bezoek van Molly een latere blog. Eerst het bezoek van Papsy. Dat is natuurlijk weer helemaal goed geweest. Hopelijk ook voor Papsy.

Wat hebben we zo al gedaan ? Vanalles. 

Wel, sommige mensen weten dat Papsy een grote fan is van country music. Een levende legende van country music is de Willie Nelson. En die had toch wel een optreden hier in Houston twee weken geleden zeker ! Een unieke kans. Wij daar met Papsy naartoe. Wij om zo veel mogelijk bier te drinken. Papsy voor de country music. Dit is de Willie Nelson. 
Ne straffe kerel. Ondertussen 84 jaar oud. Maar doet nog altijd meerdere optredens per maand. En niet zomaar even op het einde dag komen zeggen. Neen, neen, doet het hele optreden (vocals en gitaar) allemaal zelf gedurende anderhalf uur. Heeft in zijn leven zestig albums opgenomen. Meegespeeld in 30 films. Heeft zijn eigen biodiesel ontwikkeld voor bussen - “Bio-Willie”. En heeft zijn eigen merk van marihuana - “Willie’s Reserve”.  

Rijdt het hele jaar door rond in zijn tourbus “The Honeysuckle Rose”. Bus rijdt op Bio-Willie. En wordt nog regelmatig opgepakt voor bezit van zijn "Willie’s Reserve” in staten waar bezit nog niet gelegaliseerd is.

Hier zien we hem op het optreden. 
De Willie Nelson dus. Ne straffe kerel. 

Papsy vond het geweldig. Het bier heeft ons goed gesmaakt.

Wat hebben we nog gedaan ? 

Een nieuw pad aangelegd he. We zijn ondertussen een redelijk straffe klusjeman geworden. Jawel Eric ! We kunnen dat wel ! We zijn bijzonder veelzijdig ook. Droogkast kapot ? Koelkast geeft geen water meer ? Licht in playroom werkt niet meer ? Douche-afloop gaat niet meer zo snel ? We lossen het allemaal Jakobus en Corneel - gewijs op. Dit zijn Jakobus en Corneel (jaren tachtig kinderserie op Brussel-Vlaams). 
En dit waren Jakobus en Corneel afgelopen week.  
En het resultaat mocht gezien worden. 

Before and after.
Nee Eric ! Links is before en rechts is after ! Grapjas.

Hier nog eens after.
Inderdaad ! We kunnen tegenwoordig alles. En 2,200 dollar bespaard. Dit heel ding kostte 300 dollar aan stenen. Ooit gevraagd aan een aannemer .. toen was het meer dan 2,500. Trouwens, kwam eigenlijk goed uit. Ne vriend van Papsy had ons sowieso gevraagd om Papsy extra aan het werk te zetten deze vakantie. Bij deze dus. Graag gedaan hoor.

Wat hebben we nog gedaan ?

Kemah Boardwalk.


 Galveston.



Museum of Natural History.
En Caitlin kent nu ook de Rosetta Stone. Replica natuurlijk, maar het is wel een leuk verhaal.
De Rockets.

Thanksgiving diner gemaakt. Met kroketten !
Oh wacht, moet mijn camera draaien ...

Dit is beter.




Inderdaad. We hebben een hele aangename Thanksgiving gehad. Met een heel leuk bezoek van Papsy. En dan hebben we het nog niet gehad over Molly ... Dat is voor een volgende blog.

Geen opmerkingen: