vrijdag 27 november 2015

Neen ! Het is nog te vroeg !

Te vroeg voor wat ?  Te vroeg voor Kerstmis !


Vorig weekend hadden den Jack en wij een opdracht gekregen van Caitlin en Siri. Namelijk alle kerstversiering van de zolder halen om die hele boel eens grondig te onderzoeken. 

Een beetje achtergrond. Nadat we dit huis een paar jaar geleden hadden gekocht, hebben we een keer alle zolders geinspecteerd. Kwestie van geen lijken te vinden (dat begint na een tijd zo te stinken) of misschien een verloren gewaande Van Gogh te ontdekken (ge weer maar nooit).  Geen lijken gevonden. Ook geen Van Gogh. Maar wel een volledige set golf-clubs en een gigantische berg kerstversiering.  We hebben de vorige eigenaars nog gebeld of ze hun dingen moesten terughebben maar dat hoefde niet. Die golfclubs is trouwens nog een apart verhaal. Voor een andere keer.

Wat betreft de kerstversiering, we hebben het eerste jaar eens geprobeerd om alles op te hangen. Dat is mislukt. Het was gewoon veel te veel. Siri had dan voor dit jaar een andere oplossing gevonden.  Alle dingen die we te veel hebben ... weggeven. Deretchin, de school van Caitlin, wou het materiaal graag hebben.

Jack en ik dus alle kerstversiering van de zolder gehaald. Zo ziet dat er dan allemaal uit, in de dozen.


En zo ziet dat er allemaal uit, uit de dozen. Nog erger.



Wel plezant om wat silly te doen.



We hebben daarna alles op twee hopen geladen.  Een (grote) hoop van alles wat Deretchin mag hebben. En een (kleine) hoop van wat wij nog gaan gebruiken. En maandag is Deretchin alles komen halen.  Klaar.  Vanaf nu zal de Deretchin Elementary School dan ook van 1 december tot 1 januari bekend zijn als de Marc en Siri Christmas Decorations Elementary School.

Geen opmerkingen: