dinsdag 24 juli 2012

That's a Dolphin!

...En plots kan ze zwemmen!

Zonder zwembandjes. 3jaar en 5 maand is ze, niet te geloven.
Alle krediet voor deze prestatie gaat naar haar zwemjuf, want eerlijk is eerlijk, naar ons luistert het spookje niet zo goed als het op iets leren aankomt.
Iedere dag krijgt ze 20 minuutjes zwemles op school en de juf had mij al een paar keer gezegd dat het spookje een echte vis is. Misschien kan ze in highschool wel bij het zwemteam…?

Dus nu doet ze een (voorlopig nog onvolmaakte) vorm van crawl, wat hier als basisslag wordt beschouwd, in tegenstelling tot schoolslag in Belgie. En ook een soort dolfijnslag, de aanloop tot vlinderslag. Het betere voetenwerk, met andere woorden. De beweging met de armen, die de juf "pancake hands" noemt, moet nog worden geperfectioneerd en het zou ook enigzins handig zijn als ze naar adem leert happen tijdens het zwemmen.

Maar eerlijk is eerlijk: ze kan het, ze kan het hele zwembad oversteken, ze kan erin springen, naar boven komen en terug naar de kant zwemmen. En ze doet het allemaal verschrikkelijk graag.

Alleen klaagt ze soms dat haar oogjes pijn doen - niet moeilijk als je hoofd 80% van de tijd onder water zit! En ze heeft ook niet zo graag een nat badpak aan. Vandaar dat er iedere middag minstens 3 badpakken de revue passeren. Indien u het zich afvroeg, het materiaal voor dit filmpje is allemaal binnen een tijdspanne van 30 minuten opgenomen…

En trots dat we zijn!



As usual, voor beter beeld, klik op het YouTube logo onderaan het filmpje.

PS ook gelet op Jack's flashy zonnebril ter compensatie van de dorky oorbeschermers? ;o)

3 opmerkingen:

Jooowan zei

Sjieke dinges !! Terecht om trots op te zijn :-)

grandma zei

caitkin you diiiiiir it I m sooooooo proud of you love grandma Siri een gsm boloning is nog niet voor dit jaar ?
love grandma

grandma zei

caitlin my sweethart you dirrrrrrrrrrrrrrrr it Im so very proud of you grandma