donderdag 9 februari 2012

3 jaar Caitlingeluk

Vandaag is ze 3 jaar geworden, ons Spookje. Al maanden keek ze uit naar haar verjaardag (lees: verjaardagsfeestje). Iedere keer als we naar een verjaardagsfeestje werden uitgenodigd vroeg ze: "Is it my Birthday, mommy?"

Maar vandaag was het dan ze zover. 3 jaar. Ze kwam dolgelukkig naar beneden gelopen deze morgen: "I'm three, mommy, three!".

Het verjaardagsfeestje werd afgelopen weekend gevierd, met een typisch meisjes thema: Hello Kitty. Caitlin's beste vriendinnetje Riri verjaarde deze week ook, dus we deden een gezamenlijk feestje. We vonden een leuk "feesthuis" waar we ons hebben uitgeleefd met Hello Kitty decoratie:

Het was mooi weer, dus er werd volop buitengespeeld:
 Hier staan alle kindjes in de rij te wachten tot het hun beurt is om op de Pinata te slaan.

Er werd ook naar hartelust gekleurd

En de birthday-girls aten natuurlijk een cupcakeje...

…lekker!...
Jack verveelde zich op een bepaald moment een beetje...
maar werd helemaal blij toen hij een baseball had gevonden.


 Maar vandaag was dan de "officiele"verjaardag. We hadden alle kaartjes en cadeautjes opgespaard en om 6 u deze ochtend werd het eerste geschenkje opengemaakt (my little pony, een voltreffer). Het kaartje van de Bonnie had een muziekje erin. Dat hadden we nog niet gehad, en zelfs na de 20ste keer begon ze te giechelen als het kaartje begon te zingen. Zo onschuldig schattig.

Jack op heterdaad betrapt toen hij ook in al zijn enthousiasme ook een cadeautje had opengedaan.

Ultra geconcentreerd aan het spelen met de ponies:

Caitlin is de jongste van de klas, en het feit dat zij eindelijk ook 3 is, werd uitbundig gevierd: nu iedereen 3 is, mogen de kindjes immers op klasuitstap gaan. De eerste schoolreis is meteen al volgende week, dan gaan ze met een heuse schoolbus naar de bibliotheek.

Et voila, dat kleine meisje is plots een echte kleuter.

Op 9 februari 2009, hielden we ons eerste kindje voor de eerste keer in onze armen, en we hadden geen idee wat ons te wachten stond, hoeveel liefde en geluk dat kleine meisje ons zou brengen. Thank you, sweet baby, you are our little sunshine.

Geen opmerkingen: