zaterdag 15 oktober 2011

Birthday Boy

Happy Birthday to our little man!


Gisteren werd baby Jack 1 jaar... precies 1 jaar geleden is dit ongeloofelijk schattig -en soms nors kijkend- ukje geboren.

Maar nu is hij duidelijk geen ukje meer.
Hij loopt al vlotjes rond, kan 1001 commando's uitvoeren (Jack, ga de tijger halen; doe de deur dicht; ga naar Caitlin's kamer...), heeft al 10 tanden en klapt in de handjes. Hij is ontzettend lief en schattig, maar krijgt nogal graag aandacht van mama en papa. In bad staat hij graag recht en valt dan ook de hele tijd om met als gevolg dat zijn hoofd meer onder dan boven water is.
Volgens de juffen op school is hij een echte boekenwurm, zit de hele tijd in boekjes te turen en krijgt dan geregeld de slappe lach. Heel schattig om te zien.

Op zijn verjaardag mocht hij iets vroeger naar huis van de creche, want zijn zuid-amerikaanse vriendjes zouden om 4u naar zijn feestje komen.


De temperaturen zijn een beetje gezakt naar een zachte 25graden, dus ideaal voor een feestje buiten.  Slingers, ballonnen, vrolijke bordjes, een kroon, een mooie cupcake-taart en zijn beste vriendjes, meer hadden we niet nodig.

Maar natuurlijk was de Latin Connection er nog niet om 4u....


Caitlin en Jack hebben zich in afwachting van de genodigden dan maar in de zandbak bezig gehouden. Grandma heeft aan spookje geleerd hoe ze zandtaartjes moet maken, dus die was heel blij dat ze een taart voor Jack kon maken. Ze waren zo geconcentreerd dat het onmogelijk was om een foto te nemen waar ze alletwee naar de camera kijken...


een uurtje later konden we dan eindelijk aan het feest beginnen. Hier zijn mijn goeie vriendinnen Jacky en Karla, met de kleinste kindjes. De grotere kids, Natty, Niko en Caitlin waren niet uit de zandbak weg te slaan. 


Jack was gefascineerd door de kaarsjes en de blauwe icing op de taart.


Happy Birthday zingen, gevolgd door feliz cumpleanos en dan kaarsjes uitblazen. 


Caitlin had natuurlijk de kroon en de troon al opgeeist. 


Caitlin vond de cupcakes (en dan vooral de icing), duidelijk ONGELOOFELIJK lekker.


Jack heeft het dan weer meer voor druiven.



De meisjes hebben zich opgeofferd om de cadeautjes open te doen. Zie Jack op de achtergrond in het deurgat beteuterd staan kijken naar dit tafereel.

Gelukkig mocht hij wel met zijn geschenkjes spelen.


Onze baby Jack wordt een echt mannetje. Happy Birthday darling, we love you so very much. 




1 opmerking:

Joeri zei

prachtig, jullie stralen allemaal!! liefs van ons, Joeri, Tina, Lila en Julia