dinsdag 22 maart 2022

Spring Break 2022 - Skien in Keystone, CO

En toen was het alweer Spring Break. En wat doen we dan met Spring Break ? Dan gaan we skien he. Liefst in Colorado. Dan kunnen we ook weer even onze grooooote vriend Nic bezoeken. Tot dan, alles zoals altijd, zou je zeggen, maar het was dit jaar toch een beetje anders.  Wat was er anders ? Twee dingen: 1) Siri ging niet mee. Te druk op het werk.   2) Wij gingen wel mee. Maar niet skien. Nog een beetje te veel schrik na alle miserie van vorig jaar. 

Ondanks al dat, werd het een hele leuke ski-vakantie.  

De kindjes hadden we elke dag in de les gestoken.






Grooote vriend Nic was op zondag op bezoek gekomen. 

En wij gingen elke dag gaan "Snow-shoe-en". Dat is eigenlijk gewoon met tennisraketten onder uwe voeten door de sneeuw wandelen. Iets voor oude mensen dus. Maar het was een een buiten-activiteit, in de sneeuw, in de bergen, dus allemaal ok voor ons.  







Een beetje een speciale ski-vakantie dus. Maar Caitlin en Jack, en wij ook, vonden het geweldig !  We hebben ons goed geamuseerd en er weer eens helemaal uit geweest.  En Siri, die vond het ook heel leuk even zonder ons te zijn.  Graag gedaan schatteke ! Maar we doen natuurlijk alles wel liever met jou erbij.  







Geen opmerkingen: