vrijdag 25 april 2014

Uncle Robin was here

Begin april mochten we onze 2de groep bezoekers van 2014 ontvangen. Deze keer waren Robin, Grandpa en  Dominique vanuit Belgie overgevlogen om tijdens de paasvakantie (ruraal) Texas te verkennen. In The Woodlands is er niet veel authentiek Texaans te zien, dus besloten ze om een weekje rond te rijden naar San Antonio, Frederiksburg, Austin - zijn ze uiteindelijk niet geraakt omdat President Obama er die dag net was en alles afgezet was-, Dallas, Fort Worth en Huntsville, waar de state Prison is en waar ze een paar vrijlatingen mochten meemaken. Ze zagen onderweg enorme velden waar de Bluebonnets, een wild blauw bloempje waar Texas bekend voor is, net in bloei stonden, en aten Texas steaks van 32ounces (dat is een stuk vlees van 1kg). De rondreis bleek heel leuk en echt wel de moeite te zijn geweest, maar gelukkig vonden ze hun verblijf bij ons even plezant. En wij natuurlijk ook, het is altijd leuk om bezoek te krijgen!

Eerlijk is eerlijk, voor de tijd van het jaar was het nog een beetje fris, maar dat weerhield deze ijsberen er niet van om in het (niet-verwarmde) zwembad te springen...
Robin had Caitlin overhaald om samen met hem te springen:
Maar toen puntje bij paaltje kwam, had ze hem wel goed liggen
die uitdrukking op haar gezicht…onbetaalbaar!
De hottub was wel verwarmd, dus daar werd met veel plezier in gespeeld.

Er werden boekjes voor het slapengaan voorgelezen. Ik was eerlijk gezegd vergeten dat papa zo'n goeie verteller is, de kindjes kregen niet genoeg van het verhaal.
En er werden computer spelletjes gespeeld…
De kindjes waren helemaal in de ban van Robin's coole spelletjes. Arme Robin, die probeerde een nieuw level te bereiken maar tegelijkertijd moest antwoorden op een spervuur van vragen "Are you dead?" "Go that way" "what happened?" "ARE YOU DEAD?" "Is that a Monster?", "Oh no! a MONSTER!!! - run Jack, hide" "What are you doing?" "NOW ARE YOU DEAD"?
Zo'n jongen van 14, daar kijken onze twee monstertjes enorm naar op.


Het was ook de week voor Pasen, dus waren we uitgenodigd voor de paasfeestjes op de school

Caitlin zwaar aan het onderhandelen over een eventuele ruil van eitjes...
 En er werd veel gespeeld! Het was heel fijn om te zien hoe goed Caitlin, Jack en Robin het met elkaar konden vinden.


En ik, ik had er een nieuw loopbuddy bij! Het was zo leuk om langere routes met twee te lopen, al zal het niet lang meer duren dat ik Robin niet meer kan bijhouden.
Het was heel plezant, en altijd jammer om afscheid te moeten nemen. De kindjes hadden het er de eerste dagen echt moeilijk mee dat hun kameraardje er niet meer was… We genieten er echt altijd van om bezoek te krijgen, dus kijken we vooruit en tellen we de dagen af dat we onze volgende bezoekers mogen verwelkomen: Papsy arriveert dit weekend, en Grandma komt midden mei. Joepie!

Geen opmerkingen: