vrijdag 8 januari 2010

And off we go...

Het is vandaag vrijdag, 8 januari, 12:30 in de namiddag. Caitlin ligt in de badkamer van onze hotelkamer nog een dutje te doen, terwijl wij de laatste hand leggen aan de valiezen. 6 valiezen, 3 stuks handbaggage, 3 jassen, de buggy, de autostoel en de nieuwe Kate Spade die ik vandaag nog van Marc cadeau kreeg: dat moet straks allemaal in de auto richting luchthaven.

Het zijn onze laatste uurtjes op Amerikaanse grond en langzaam aan begint ook dat door te dringen. Uit pure nostalgie zijn we gisteren nog voor de laatste keer crabcakes bij Sweetwater gaan eten.

Deze week was hectisch: laatste werkdag, autos verkopen, utilities opzeggen, papierwerk, het vast tapijt laten reinigen, home inspection en natuurlijk de verhuis coordineren.

Al onze spullen, 3.8 ton (!) in totaal, ziten sinds dinsdag in de container en zullen binnenkort de atlantische oceaan overvaren... Volgens de verhuizers was dit maar een kleine verhuis, maar de buren hadden daar ongetwijfeld een ander idee over toen de caravaan trucks in onze straat arriveerde.





Ziezo, binnen een paar uurtjes zijn we terug in Belgie. De volgende blog schrijven we vanuit Brussel!

Geen opmerkingen: