zondag 17 mei 2009

Het leven zoals het is: Caitlin



Ik had het moederschap nog maar voor 1 dagje geoutsourced wanneer Caitlin besliste dat het tijd was voor nieuwe kunstjes: omrollen... Jaja, een hele mijlpaal. Maar, ze doet het voorlopig heel bewust enkel als mijn mama in de buurt is, voor mij of Marc alleen weigert ze om de show op te voeren. Deze morgen heb ik haar dan toch eindelijk eens kunnen filmen!



We hebben trouwens gemerkt dat ze geen dikke vrienden is met de camera. Ze kan bijvoorbeeld heel uitbundig lachen, maar vanaf het moment dat de camera in haar gezichtsveld komt, komt haar serieuze kant boven.


...of misschien vond ze hier de presentatie van papa maar saai...

Caitlin is redelijk uithuizig en gaat heel graag op stap. Van wie zou ze dat hebben? Geen kik geeft ze, als je met haar gaat winkelen of wandelen. Ook op restaurant gaan, is geen probleem. We doen dat nog steeds iedere vrijdagavond, en dan gaat ze altijd mee. Vorige vrijdag gingen we naar de Crabshack, inderdaad: krabben eten met een pintje erbij. We hebben haar de hele avond niet gehoord. Gelukkig maar, want we hadden het druk met het ontleden van de krabbepoten.




Vorige week zijn we ook nog eens naar Arlington Cemetary gegaan, naar het graf van mijn oma.


Maar we kunnen niet altijd op trot zijn. Thuis wordt ze ook graag geentertained, ons meisje. In die categorie valt tv-kijken en de computer. Fantastisch vindt ze het.


Net als vliegen


En in haar park met de papegaai spelen of in de roze pot zitten.



Dat alleen spelen moet ze dringend beginnen gewoon worden voor in de creche straks. Kan ze alvast beginnen uitkijken naar haar eerste schoolreis.

Geen opmerkingen: