woensdag 18 maart 2009

Moviestar

Time flies... ons meisje is ondertussen al 5 weken oud. Het boorlingske is er al een beetje af, ze wordt elke dag groter.

Ik kan ook niet geloven dat ik nu al 5 weken thuis ben (lees: niet ben gaan werken). Maar dat wil niet zeggen dat we thuis met onze vingers zitten draaien. Iedere dag staat er wel iets op het programma: gaan wandelen, boodschappen doen, skypen met het thuisfront, gaan shoppen in de mall, gaan lunchen met vriendinnen, nieuwe receptjes uitproberen voor Marc...we kunnen ons goed bezighouden. Ja, het is een beetje een luxeleventje - zelfs de nachten vallen zeer goed mee. Caitlin wordt maar 1 keer wakker, om 3 u: ze is goed getraind! Vandaag zijn we ook eens naar de creche gaan kijken en nu blijkt dat zij het enige meisje zal zijn in een groep van 8.
Natuurlijk worden er elke dag volop fotos genomen van haar. En nu we ons een videocamera hebben aangeschaft, wordt iedere seconde van haar bestaan ook op film vastgelegd. Het zal niet aan materiaal ontbreken om een slideshow te monteren voor haar trouwfeest later. Er is voorlopig echter nog niet zoveel diversiteit in de filmpjes: momenteel bestaan de scenes vooral uit slapen, wakker worden, op de changing table liggen en verplicht poseren voor de camera.

Wij vinden haar in ieder geval super schattig!



2 opmerkingen:

Kurt zei

Een pracht van een baby. Ik kan echt niet zeggen op wie ze lijkt. Wat ik wel weet is dat ontwaken en je eens goed kunnen uit rekken al van kleins af zalig is. Ja, Siri en Marc, geniet en leef en vooral beleef met jullie Caitlin.
Maak op tijd tijd voor jullie zelf. Bouw die momenten ook in vanaf het begin. Het ga jullie goed. Kurt

Tina zei

Wat een super schatje inderdaad, ik hoop dat we ze snel ook eens live zullen mogen ontmoeten hoewel dat niet zo eenvoudig is zolang we US-Azie moeten overbruggen.
x Joeri, Tina, Lila &...