zaterdag 18 maart 2023

2023 Skivakantie - Keystone, CO

Allee dan. We zijn afgelopen week gaan skien. In Keystone, CO. Vorig jaar waren we daar ook al, maar toen was het maar een halve skivakantie: Siri er niet bij, Marc niet geskied. En we waren er toen ook maar voor twee dagen. 

Dit jaar alles weer normaal. Met de hele familie op de piste. We hebben het ook eens nagekeken, dit was het 11e jar achter elkaar dat we zijn gaan skien in Colorado. 

Het was een hele mooi vakantie.  

- Perfecte sneeuw. Dit jaar had Colorado sowieso al veel heel sneeuw gekregen. En zondagnamiddag toen we aankwamen was het nog aan het sneeuwen. Maandag, dinsdag, woensdag, perfecte condities. Woensdagavond meer sneeuw, dus donderdag weer een perfecte dag. 

- Zowel Caitlin als Jack zijn nu officieel sneller dan ons. 

- Op woensdag hebben we dan nog een heel avontuur gedaan.  Met de 'Snowcat' naar de top van de 'Keystone Mountain' (3,800 meter), vandaar skien buiten piste in de 'Bergman Bowl'.  Superleuk. Caitlin en Jack hebben toen ook ineens diepsneeuw leren kennen. 

Maar er was ook een grote teleurstelling.  Nic ging normaal woensdag komen, maar moest wegens ziekte afhaken. Spijtig genoeg.  

Hier een paar foto's.   





En natuurlijk een filmpje.  




Geen opmerkingen: