zondag 18 oktober 2020

Double Digits voor Jack!

Precies 10 jaar geleden werd de allerliefste, coolste, slimste en leukste jongen ter wereld geboren. Niet te geloven dat diezelfde lieve baby ondertussen al 10 jaar wordt.

In Coronatijden verjaren is minder plezant, maar hij is zowiso al geen fan van grote feesten, dus dit jaar had hij besloten geen feestje met vrienden te willen. Hij wou liever iets met ons gezin doen, namelijk gaan varen en watersporten op Lake Conroe. Moet je wel weten dat zo rond midden oktober, dus met zijn verjaardag, de temperatuur meestal gevoelig frisser wordt... dus het ging kantje boordje zijn voor watersporten. Maar we hadden geluk: het was een prachtig, warm weekend, en ik had een speedbootje kunnen reserveren waar ook hondjes op mochten. Dat was belangrijk, want Molly was dat weekend bij ons op bezoek en dus ook van de partij. 

Het was een super leuke dag! Met een speedboot varen is toch iets moeilijker dan ik dacht. Zeker op een druk meer. Gelukkig kan Marc goed met de boot overweg. 



Op woensdag, de dag van zijn verjaardag, was het wel gewoon school. Dus hij moest wachten tot na school EN voetbaltraining voordat het echte feest kon starten. Hij had gekozen voor een Italiaanse avond, met lasagne van Eden Cafe. We gaan voorlopig nog niet op restaurant, dus het werd take-out voor de gelegenheid. Taart mocht uiteraard ook niet ontbreken, alleen is onze favoriete bakster, de Belgische Julie, net bevallen dus we durfden haar niet vragen om te bakken... Dus heb ik zelf nog eens geprobeerd om een limoentaart tevoorschijn te toveren. De taart zag er niet uit, maar was wel heel lekker. 

Na het lezen van alle kaartjes uit Belgie - bedankt Bonnie, Papsy, EAAL, Grandma en Nonkel Koen! - mocht hij eindelijk de langverwachte geschenkjes openen. Hij kreeg een voetbaltenueke van Manchester City, het nieuwste boek van de Trials of Apollo, een headlamp om te kamperen en een electriciteit/circuit kit.  En als kers op de taart: een weekuitstap met papa. Marc heeft zich bij de geboorte van de kinderen voorgenomen om hen op hun 10 de verjaardag mee te nemen op een exclusieve papa/jarige trip, helemaal in het teken van de interesses van de jarige. Caitlin ging voor haar 10de verjaardag met Marc naar de Cayman Islands, waar ze 7 dagen lang super coole avonturen met papa en dieren heeft meegemaakt.

Jack kreeg als speciale uitstap een weekje naar Manchester (UK) cadeau. Hij kan niet wachten om te gaan, maar Corona gooit dit jaar jammer genoeg roet in het eten, dus wordt het wellicht tot 2021 uitgesteld. Uitstel is geen afstel, en de jongens kunnen nu een jaar lang dromen over hun mannenweekend!

Gelukkige verjaardag, lieve Jack. Je bent de beste zoon die wij ons konden wensen en we zijn zo ontzettend trots om jouw ouders te zijn. 



Jack is niet altijd een knuffelaar met zijn zus, maar hij was wel heel erg blij met het boek dat ze voor hem had gekozen.

Het allermooiste geschenk!




Geen opmerkingen: