zondag 27 oktober 2019

Grandma ! Ze hebben allemaal ne voetbal-tshirt aan - Jack is 9 jaar.

Onze kleine meneer is niet meer zo klein meer. Hij is twee weekends geleden 9 jaar geworden. Het werd een vierdaagse viering. Van vrijdag 11 oktober tot maandag 14 oktober.

Het begon allemaal op vrijdagavond. Diner met de familie in Jack's favorite restaurant. Eden's Cafe. Waarom daar ? Omdat ze daar, volgens Jack, de beste lasagna buiten Italie hebben.


En tien minuten ...


Dat was vrijdagavond.

Dan kwam zaterdag.  Zaterdagavond was het ons cadeau voor Jack. Hij wou echt niets liever dan naar een Play Off Game van den baseball gaan kijken. Allee dan, Game 1 van de American League Championship Series. Astros tegen Yankees.



Alleen in Amerika ...


En amaai mijne frak, die ticketten waren niet goedkoop !  Deze cadeau geldt in een keer ook voor Sinterklaas, Kerstmis en zijne verjaardag volgend jaar. Maar ja,  Jack wou echt niets liever doen.  De sfeer zat er trouwens goed in.  Kijk maar.


En Jack vond het allemaal geweldig. Toen wisten we nog niet de Astros en de Nationals de World Series gingen halen. Zie vorige blog.

Dat was zaterdagavond.

Dan kwam zondag. Eerst had Jack zijn voetbalmatch. Dat was heel goed. 4-0 gaan winnen bij de Dutch Lions, 1 goal en 1 assist van Jack.

En dan kwam nog Jack's verjaardagsfeestje voor zijn maten. Hier zien we ze.


De Jonathan (Rode Duivels)
De Rafa (Houston Dutch Lions)
Den Jack (Houston Dynamo)
De Sawyer (Houston Dynamo)
De Santiago (Barcelona)

En speciaal voor grandma hebben we er nog even de voetbalploegen van hun tshirts bijgezet ook.  Grandma is altijd superblij als de jongens allemaal hunnen voetbal-tshirt aandoen.

Dit was de taart.


Een speciale creatie van onze grooooote vriendin hier, Julie. Zij heeft hier onlangs haar eigen patisserie-bedrijfje opgestart. www.lacremebyjulie.com.  Allemaal unieke en superlekkere creaties volgens Belgische recepten. Dat lusten we wel. Vanbinnen zag die taart er dan zo uit.


En hier zijn de maten nog eens. Leuke bende overigens, behalve als ge die allemaal samen in de auto hebt. Dat is minder aangenaam.



Met zijne maat de Rafa.


Met zijne maat de Sawyer.


Dat was zondag. 

Dan kwam nog maandag, de echte dag van zijn verjaardag. 's Morgens bij het ontbijt waren er nog de kaartjes en de cadeaus.



En dat was maandag en het einde van Jack's vierdaagse verjaardag. Proficiat jongen !

Geen opmerkingen: