maandag 1 mei 2017

Papsy was here!

We mochten in april Papsy terug verwelkomen in The Woodlands, en deze keer waren zelfs Marc en ik de hele tijd thuis. In de vorige edities was er altijd wel 1 van ons aan het reizen wanneer papsy neerstreek, maar dus niet deze keer. 
Papsy is het hier ondertussen ook al goed gewoon, ik durf het bijna een tweede thuis noemen. Veel toeristische uitstappen werden deze keer dan ook niet ondernomen, al had papsy ook deze keer zeker genoeg om handen.

Er zijn de dagdagelijkse activiteiten die papsy met veel plezier eventjes overneemt, en waarvoor ik ontzettend dankbaar ben! Kinderen naar en van school fietsen, s' middags met de kinderen op school gaan lunchen waardoor ik word vrijgesteld van lunchpakken maken, kinderen naar allerhande activiteiten brengen (Nederlandse school, voetbal training, scouts, tennisles, etc...). En wanneer de kinderen op school zaten, deed papsy klusjes in de tuin. Er werden nieuwe struiken geplant/verplant, rozen gesnoeid en algemeen tuinonderhoud gedaan. Onze tuin zag er al lang niet meer zo goed uit! 

Na al dat harde werk mocht er natuurlijk ook wat amusement zijn. De Gyselen mannen zijn altijd blij als er sport op het programma staat, en wat dat betreft was het een gevarieerd programma. Zo gingen senior en junior Gyselen naar Rockets (NBA) kijken downtown, maar ook naar de super vroege matchen van Jack op zaterdagochtend (om 7u30 op het veld zijn, ik vind dat vroeg). We ontdekten ook een zandparcours waar de kinderen hun mountainbike skills op konden testen. Caitlin verdedigt de Belgische kleuren, maar een vrouwelijke Sven Nijs zit er toch niet in. En dan was er ook nog Parijs Roubaix, dat op het zelfde moment werd gereden als wanneer United speelde...dus dan werd op tv voetbal gekeken met de koers op computer op de achtergrond. En ja, ook Jack keek mee, ondanks het feit dat hij een grote City fan is. 

Het was weer een super geslaagd bezoek en we kijken al vol ongeduld uit naar de volgende editie! 










Geen opmerkingen: