dinsdag 22 oktober 2013

Jack is Jarig

"I am NOT a baby anymore", krijgen we al weken te horen. Natuurlijk niet, want ons meneertje -door mij soms nog "baby Jack" genoemd- werd vorige week drie.
Dit jaar kreeg hij voor het eerst een echt verjaardagsfeest met als thema Cars. Ik mocht van hem enkel de jongens uit zijn klas uitnodigen, want hij speelt niet graag met de meisjes. De enige meisjes die mochten komen waren Caitlin en mama... Hij weet al goed wat hij wil, zo op zijn derde.

We nodigden Max en Sawyer, zijn twee beste buddies, en nog een paar andere kleine jongentjes uit in het Childrens Museum. Altijd een grote hit bij Caitlin in Jack (Caitlin vierde daar ook haar 4de verjaardag). 
De zaal werd versierd met Lightning McQueens en Mr. Jack mocht natuurlijk aan het hoofd van de tafel zitten. Hij is de jongste van de klas en als ik zo naar deze foto kijk, dan lijkt dat ook echt wel zo. Er waren wel een paar oudere kindjes, omdat broertjes en zusjes ook mochten komen.

De taart/cupcakes werden vervangen door donuts. Groen versierde donuts, zijn lievelingskleur (en 1 roze donut voor Caitlin). Een ongekend succes. Jack is heel verlegen, dus toen iedereen begon te zingen, was hij wel een beetje onder de indruk. Gelukkig was het spookje er om te helpen kaarsjes uit te blazen. Let in de video vooral ook op Caitlin (en hoe ze omgaat met het feit dat zij niet in het middelpunt van de belangstelling staat)...


Na de donuts en andere snoepjes, mocht iedereen naar hartelust spelen.
Er werd met treinen gespeeld
Er werd gevist
Er werd gewinkeld en gekookt

Daarna moest de brandweer uitrukken























Er werden zelfs kampen gebouwd, waar niemand anders in mocht.
Valt het dat onze kindjes het liefst gewoon met elkaar spelen...?

En de kers op de taart? Er waren zelfs verkleedkleren in hun maat…!!!
Meet Superfroggy en Superdoggy! Beter dan dit kan het voor onze kinderen niet worden...
Het feest was een groot succes.

Maar eigenlijk was Jack's officiele verjaardag pas op maandag, dus mocht hij de volgende dag nog eens kaarsjes uitblazen (en een donut eten) en al zijn kaartjes en geschenkjes open doen.

Ik ben DRIE (maar hij heeft nog wat moeite om de 3 vingertjes omhoog te houden)



En zie hoe Caitlin, op minder dan 2 minuten kan gaan van extreem blij en benieuwd naar wat haar broertje allemaal zou krijgen… tot...
…. extreem droevig en ongeloof dat er niks voor haar bij was….
Diezelfde nacht deed Jack ook afstand van zijn tuut. Het was niet van ganser harte, hij probeerde zich heel dapper te houden maar er zijn toch veel traantjes gevloeid. Maar de wetenschap dat de binkyfairy de volgende dag een cadeautje zou achterlaten, heeft hem dan toch door de nacht geholpen…Toen hij 's morgens een Mack vond (de bus van Cars), was hij dat tuutje op slag vergeten en hij heeft er sindsdien ook niet meer om gevraagd. Onze kleine jongen wordt groot.

Gelukkige verjaardag, lieve Jack, het is zo fijn om je te zien opgroeien tot die lieve, mooie en slimme jongen die je bent. Maar je zal voor altijd toch mijn babietje zijn.


Geen opmerkingen: