zondag 29 november 2009

Turkey Day!

Vorige week donderdag (26 november) was het nationale kalkoendag en dit jaar besloten we om Thanksgiving in uitgebreid familieverband te vieren. Dat is tenslotte toch de bedoeling van Turkey Day.

Op 20 november waren Papsy en Mamiyo overgevlogen vanuit Belgie, waardoor Marc en ik 's avonds naar een feestje in DC konden. Caitlin vond de extra aandacht natuurlijk geweldig, en voor ons was het een welgekomen afwisseling om eens te kunnen uitslapen!

Op zondag, 22 november, vertrokken we allemaal naar Clearwater, Florida voor een aantal daagjes zon en om Thanksgiving met mijn familie ter plaatse (Aunt Susan, Uncle Don en Grandpa Joe) te vieren.
We verbleven in het prachtige resort "the sandpearl" en hadden naar locale dagelijkse gewoonte afgesproken voor cocktail hour om 5u in de bar van ons hotel, om de zonsondergang vanop het strand te kunnen bewonderen. Jammer genoeg deed de Sunshine State zijn naam geen eer aan, want het regende pijpestelen. Maar dat kon de pret niet bederven.

Maandag was het een prachtige dag en meteen de eerste keer voor Caitlin in het zwembad. Eerst snapte ze niets van al dat water en het feit dat ze in bad moest met pamper en t-shirt aan... ze was dan ook een beetje sceptisch.




Maar na een paar minuten was ze helemaal in haar element







en probeerde ze zelfs uit onze armen te ontsnappen...



Gelukkig hadden we een bootje voor onze onafhankelijke meid voorzien



De volgende dag was een beetje moeilijker, Caitlin's eerste tandje kwam erdoor en dat ging gepaard met veel pijn en koorts. Ze was zo'n zielig hoopje ellende, gelukkig hadden we onze persoonlijke apothekers bij met goede raad en heel veel geduld.

Aangezien we op donderdag al terug naar Virginia vlogen, moesten we Thanksgiving 1 dag vroeger vieren. Aunt Susan zorgde voor een lekker traditionele Amerikaanse thanksgiving, met een grote kalkoen, veel sweet potatoes, boontjes en cranberry saus, pumkin/cheesecake pie, met overvloedige wijn en leuk gezelschap. Beide families waren vereerd om deze belangrijke Amerikaanse feestdag samen te kunnen vieren. Alleen Caitlin heeft er niet veel van meegemaakt, want die was al om 7u in dromenland.

Dit zijn Susan & Don, met Caitlin en Scrappy (de patchwork teddybeer die Caitlin van Aunt Susan had gekregen en die ze de hele avond overal mee naartoe heeft gezeuld)



En hier met papsy en papa



En dit is onze Frequent Flyer, die deze keer zelfs haar eigen stoeltje had (omdat het vliegtuig maar halfvol zat).


Het was een heel leuke week, alleen gaan we Caitlin opnieuw moeten afleren om constant op de arm te zitten. Het wordt een "zware" week voor ons meisje: terug naar de creche, afkikken van alle aandacht en daarbovenop papa missen, want die is deze week op zakenreis in London.

1 opmerking:

Julie Coffyn zei

Super Siri !! Hier is het in ieder geval minder mooi weer dan in clearwater maar wel water genoeg...
Geniet ten volle van deze uitzonderlijke momenten !!

groetjes