donderdag 15 oktober 2009

I'm almost as big as Mr.Bear!


Mr. Bear is Caitlin's absolute lievelingsbeer. Iedere avond, na bad, is het vechten om pamper en pyjama aan te doen...ze wil maar 1 ding: naar/op Mr. Bear kruipen en heel veel knuffels geven. Soms kan ik ze niet tegenhouden en kruipt ze weg nog voor ze goed en wel aangekleed is. Super schattig! Al heeft ze op die manier wel al eens op het tapijt geplast...

Ze heeft nu ook het stopcontact en de deurstopper naast Mr. Bear ontdekt en soms moet ze heel hard nadenken wat ze nu eigenlijk het interessantste vindt... Voorlopig wint Mr Bear nog steeds.



Het kruipen en rechtstaan heeft Caitlin ondertussen al goed onder de knie en ze lijkt ongeduldig om te beginnen lopen. Met het ontzettend schattige loopwagentje van nijntje (thanks Jules!!!) kan ze alvast goed oefenen!



Tot vorige week vond ze het vooral leuk om op het wagentje te kruipen, maar sinds afgelopen maandag heeft ze ook de andere functie van het autootje ontdekt. Niet uit zichzelf natuurlijk... Maandag was het hier een vrije dag (Columbus Day) en was Caroline met haar 2 zoontjes op bezoek. Brent (2.5) was gefacineerd door nijntjes loopauto en begon ermee door het huis te wandelen. Caitlin zag het allemaal gebeuren en kroop in een sneltreinvaart achter Brentje aan, haalde hem in, klampte zich aan hem vast, trok zich op en begon samen met Brent achter de auto aan te wandelen... Niets zo motiverend als een goede portie jaloezie!

Geen opmerkingen: