woensdag 31 oktober 2012

Meet Froggy & Doggy

Happy Halloween!

Zo trokken de kids vandaag naar school:
Caitlin slaapt al ongeveer een maand in haar kikkerkostuum. Oorspronkelijk wou ze een schildpad zijn, en was ze zelfs akkoord dat ik het kostuum zelf zou maken. Maar tijdens het winkelen vond ze plots dit (veel te kleine) kostuum in de rekken, en sindsdien moeten we haar dus Froggy noemen.

Jack was minder makkelijk. Voor hem kocht ik 4 kostuums: een paard, een cowboy, een football player en een echt hondenkostuum. Hij wou geen enkel daarvaan ook maar bekijken en liep altijd heel snel weg als hij vermoedde dat ik weer eens ging proberen om hem te verkleden. Jack ziet nogal graag hondjes, dus uiteindelijk is het een hondenpyjama geworden met een gek hoedje.

Een te klein kostuum en een polyester pyjama. Zo lopen onze kinderen vandaag dus de hele dag rond…

In de klas werden vandaag ook een Robin Hood, een Angry Bird, een Captain America, een cowgirl, een spiderman, een Abby Cadaby, een Roodkapje, etc etc gespot. Caitlin is dan  misschien wel de minst meisjesachtige, ik vind haar wel de grappigste van de bende.

Zodadelijk begint de parade op school en vanavond gaan we dan trick or treaten in de buurt. Gek genoeg kijken ze daar alletwee erg naar uit. Vorig jaar was Caitlin daar nog te bang voor, maar dit jaar kon het niet snel genoeg komen. "Trick or treat, smell my feet, give me something good to eat". Ze heeft het rijmpje onder de knie en staat te popelen om bij de buren te gaan aanbellen en in de pot met snoep te graaien.

We trick or treaten wel heel vroeg, rond 5u, als het nog licht is buiten. En daarna gaan we lekker in het donker wachten tot de mensen bij ons komen aanbellen. We hebben 10kg snoep ingeslagen, wij zijn er dus helemaal klaar voor!

1 opmerking:

Veronique zei

Super dat ze zo volledig onvervaard zichzelf is!